avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Model contract prestari servicii ingrijire copii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Model contract prestari servicii ingrijire copii

Va rog, as dori un model de contract intre o II -activitate ingrijire zilnica copii si parinti. Mi s-a spus ca pentru prestare de servicii trebuie sa am un contract .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Control dsp pfa bona Roxy2509 Roxy2509 Buna dimineata. Am infiintat pfa pentru desfasurarea activitatii de bona, cod caen 8891 activitati de ingrijire zilnica copii. Din ce am citit, legea imi da ... (vezi toată discuția)
Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)