avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ajutor articol de lege. despagubire.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ajutor articol de lege. despagubire.

buna ziua,
am primit motivatia in procesul cu politia locala.stiu ca am termen sa fac recurs 15 zile de la comunicare.ce nu stiu si daca ma puteti ajuta e la ce articol din lege sa ma refer in legatura cu despagubirile in bani cerute. dosarul a avut doua capete : anularea dispozitiei de ridicare a masinii pe care am obtinuto ca fiind ilegala ,iar eu am mai cerut 20000 lei despagubiri pentru perioada de 1 an si 6 luni de cand sta masina sechestrata la firma de ridicari.in motivatie scrie ca dispozitia de ridicare e ilegala si sa mi se returneze masina ,dar cei de la firma de ridicari imi cer bani pentru prestatii ca sa-mi restituie masina.
acum eu vreau sa fac recurs ca sa ma despagubeasca pentru perioade de cand sta masina sechestrata la firma de ridicari, si nu stiu la ce articol din lege sa ma raportez in legatura cu despagubirile banesti.in motivare nu scrie nimic doar ca se respinge ca fiind nefondata, am cerut prea multi bani?nici nu stiu ce sa cred ,recunoaste ca a fost ilegal dar sa ma despagubeasca nu accepta.eu masina de 1an si 6luni nu o folosesc sta in curte la firma de ridicari plus ,a ajuns o rabla.

Alte discuții în legătură

Recurs StanescuGabriel StanescuGabriel buna ziua, poate ma poate ajuta si pe mine cineva, am avut proces la sectia 9 contencios,pentru recuperarea masinii,au fost doua capete ,unul de anulare a ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru asigurator sammy44 sammy44 Buna dimineata. Judecatoria sect. 4 prin sentinta penala dispune: achitarea inculpatului pt. infractiunea de inselaciune , admite actiunea civila formulata de ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda platita editnagy editnagy Bună ziua! In data de 05.09.2013. mi s-a ridicat autoturismul,pentru stationare interzisă. Pentru recuperarea masinii am platit la firma de ridicari 380 ... (vezi toată discuția)