Bună ziua!
In data de 05.09.2013. mi s-a ridicat autoturismul,pentru stationare interzisă. Pentru recuperarea masinii am platit la firma de ridicari 380 lei. In data de 27.12.2013. mi s-a inmânat P.V. de contraventie cu amenda de 320lei (întocmit în data de 10.12.2013) pentru stationare neregulamentara faptuita in data de 05.09.2013. In termen de 48 ore am plătit suma de 160 lei la primăria Chichiş, jud. Covasna (acolo am domiciliul, dar fapta s-a întâmplat în Braşov) şi în termen de 15 zile am contestat ambele PV.în instanţă(pv ridicare auto şi pv amenda ptr. stationare interzisă),azi 09.03.2015. am primit sentinţa, prin care mi se comunică anularea PV de constatare şi sancţionare a contraventiilor întocmit în data de 10.12.2013. Nu se specifică restituirea sumei de 160 lei, pe care eu l-am plătit şi am şi cerut în instanţă să mi se restituie! Am cerut şi restituirea sumei de 380 lei pe care i-am plătit pentru a-mi recupera autoturismul, dar după atâta timp nu găseam bonul fiscal ca să îl depun la dosar.Aşa că nu-mi restituie banii deoarece nu s-a probat plata de 380 lei! Culmea este că, găsisem bonul anul trecut în decembrie! Pot să mai fac recurs? Mai am vreo sansă să-mi recuperez acei bani? Cu amenda pe care am plătit-o cum rămâne? Cum pot să-mi recuperez suma de 160 lei? Aştept cu nerăbdare răspunsul Dvs. şi vă mulţumesc anticipat!
In conditiile in care instanta de judecata nu a solutionat toate capetele de cerere ale actiunii,
aveti dreptul sa sesizati oficial instanta
Nu puteti solicita restituirea sumelor achitate decat in temeiul hotararii judecatoresti definitive