avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce e de facut ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce e de facut ?

Buna ziua !
Ma confrunt cu urmatoarea problema : In anul 2009 am deschis o firma SRL cu 2 asociati , eu fiind si administrator ... Dupa cateva luni de activitate , i-am suspendat activitatea pt. 3 ani ... Precizez ca firma nu are datorii ... Foarte curand se vor incheia cei 3 ani de suspendare .... Azi am sunat contabila s-o intreb cati bani ii datorez ( cand am inchis firma m-am achitat de dansa si mi-a spus ca-mi va depune cum depune pt. ceilalti declaratiile si ca ne vom descurca dupa aceea , ca nu e mare lucru ) si mi-a spus ca mi-a depus decat o perioada bilantul pt. ca ii trebuia semnatura electronica si nu o avea .... Eu vreau sa inchid definitiv aceasta firma ... In conditiile date ce am de facut mai departe ?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 12:41, 24 August 2012
Sa vedeti in primul rand la ANAF ce bilanturi, declaratii ati depus/nu ati depus. Sa completati cu tot ceea ce este nedepus, probabil si cu amenzile de rigoare. Sa cereti o fisa pe platitor tot de la ANAF ca sa nu aveti nici macat un leu restante pentru ca altfel ANAF-ul va face opozitie la dizolvarea d-voastra si va dura mult in instanta sa finalizati aceasta problema, si daca lucrurile sunt in regula din punct de vedere fiscal treceti mai departe la cele 2 etape de dizolvare si de radiere si cu asta basta.
Va multumesc mult !
Ce contabila "ghidusa"... Eu nu sunt contabila dar am semnatura... Iar pentru bilanturi si declaratii nu avea neaparata nevoie de ea. Doar pentru D 112 e obligatoriu sa ai semnatura, ceea ce nu e cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)