avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA anulare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

anulare TVA

Buna ziua!

Verificand pe mfinante.ro, am aflat ca firma a fost scoasa din vectorul de TVA cu data de 01.08.2012, deoarece anul acesta s-au depus deconturile cu zero. Nu mi s-a comunicat decizia si probabil nici nu o sa o primesc ca e posibil sa o fi trimis la alta adresa. Prin urmare care este ultimul decotn de tva pe care trebuie sa il depun, avand in vedere ca depuneam la trimestru?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:17, 25 August 2012
Trimestrul III.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva anulat felisana felisana Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)
Tva art 128 cesiune bunuri ioanateo52 ioanateo52 buna ziua! 1.sunt neplatitor de tva, vreau sa cesionez bunuri de natura marfurilor unor societati platitoare de tva. aceasta societate platitoare de tva poate ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)