avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim garantat pentru persoanel cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim garantat pentru persoanel cu studii superioare incadrate in sistemul Map

Persoanele cu studii supeioare angajate in Map ca SGV in baza Contractului Individual de Munca pe perioada determinata, benficiaza de salariul minim garantat pentru persoanele cu studii superioare, daca nu sunt angajate pe o functie conforma cu specializarea ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 17 Ianuarie 2009
Salariile in sistemul bugetar este reglementat prin acte normative, prin urmare este posibil ca pentru angajatii cu studii superioare salariul sa fie sub minimum prevazut de CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu consilier juridic Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)
Exista un salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, la care sunt obligate institutiile private sa se conformeze? Mr-Bean Mr-Bean Nu sunt sigur de unde stiu insa parca sunt niste salarii minime la care angajatorul trebuie sa te incadreze in functie de studiile pe care le ai. E corect sau ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)