avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte studii - apostila de la haga
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte studii - apostila de la haga

Buna ziua, as dori sa stiu daca este necesara si apostila de la haga sau vizarea diplomei de bacalaureat respectiv a certificatului lingvistic de catre Inspectoratul scolar care le-a eliberat in vederea inscrierii la universitate in africa de sud sau doar traducerea si legalizarea acestora.
Cel mai recent răspuns: corinaana , utilizator 18:01, 26 August 2012
Africa de sud se apostileaza, dar puteti intreba prin email institutia la care urmeaza sa depuneti actele. Din punctul meu de vedere ar trebui sa apostilati diploma, dupa aceea sa o traduceti si sa o legalizati la un notar de acolo, din Africa, pentru a va fii mai usor. Succes!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicate diplome studii Vykynyky Vykynyky Diploma de Bacalaureat si atestatul de meserie au fost distruse partial intrun accident familial. 1 In cat timp se pot elibera duplicate conforme cu ... (vezi toată discuția)
Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)