avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit/tva vanzare teren pf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit/tva vanzare teren pf

BUNA ZIUA! VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O NELAMURIRE!
ISTORIC: IN APRILIE 2003 AM ACHIZITIONAT UN APARTAMENT, PRIMUL IN PROPRIETATEA MEA, PE CARE IN NOV 2006 L-AM VANDUT, CUMPARANDU-MI UN ALTUL IN DECEMBRIE 2006. IN IUNIE 2007 AM CUMPARAT UN TREN EXTRAVILAN SI IN OCTOMBRIE 2008 UNUL INTRAVILAN. ACUM VREAU SA VAND TERNUL EXTRAVILAN PT A-MI PLATI O PARTE DIN DATORII!
CE IMPOZITE SI TAXE TREBUIE SA PLATESC LA VANZAREA TERENULUI ( IMPOZIT, TVA, ETC)? DAR DACA TERNUL A TRECUT DE LA 1 IAN 2009 IN INTRAVILAN?
VA MULTUMESC MULT!

LEGILE NOASTRE SUNT IMBARLIGATE, ASTFEL INCAT NICI CEI CU O PREGATIRE IN DOMENIUL ECONOMIEI SI FINANTELOR NU MAI SUNT SIGURI DE CEEA CE VREA SA ZICA LEGEA!
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 18:32, 17 Ianuarie 2009
...in cazul dvs perceperea tva-ului e exclus...nu cred ca va ocupati in mod frecvent si repetat cu tranzactii imobiliare...trebuie in schimb sa platiti un impozit de 3 % din pretul vanzarii...daca acesta e de peste 200000lei platiti 6000 lei +2%pe ce depaseste 200000 lei ...daca pretul e sub expertiza generala notariala taxele de mai sus se stabilesc in functie de expertiza notariala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale prima casa roxys roxys Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarele problemutze: 1. In cazul in care vand un apartamanet unor persoane care cumpara prin ... (vezi toată discuția)
Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc impozit? Rgirl Rgirl Doresc sa cumpar un apartament, si m-am inteles cu proprietarii la pretul de 65 mii de euro. Conditia este sa platesc eu impozitul lor. Am acceptat. Am citit ... (vezi toată discuția)