avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura neinregistrata in jurnalul de vanzari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura neinregistrata in jurnalul de vanzari

Buna seara,

S-a omis inregistrarea unei facturi in jurnalul de vanzari aferent lunii iunie.
evident valoarea nu a fost declarata nici in declaratia 300, nu a fost luata in calcul nici la stabilirea impozitului pe profit aferent trimestrului 2 si nici in bilantul la luna a6 a
Ce trebuie facut pentru remedierea situatiei?
Cel mai recent răspuns: DEMIR , utilizator 12:52, 25 August 2012
Nu aveti altceva de facut decat de a inregistra factura,atat in contul de venituri,in jurnalul de vanzari si in declaratiile 300 si 394,in luna iulie.La un control ,veti suporta majorarile de intarziere aferente.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus declaratia 302 dar era gresita Juliae02 Juliae02 1.Am depus declaratia 302 (privind TVA) iar a doua zi am observat ca uitasem ceva..ca urmare era gresit. In acelasi timp am pus si declaratia 394..ca uramare ... (vezi toată discuția)
Factura achizitie marfuri din 2012 neinregistrata negut_dorina negut_dorina BUNA ZIUA , Am o factura de cumparare marfa din sept 2012 am depus bilantul pt anul 2012 cum o inreg in 2013 ? (vezi toată discuția)
Nereguli cu facturi. ce probleme pot apărea? Petrovic Petrovic Referitor PFA în sistem real și plătitor de TVA, vă rog să îmi spuneți care sunt consecințele următoarelor categorii de probleme 1. Facturi ... (vezi toată discuția)