avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent

Rog, un raspuns concret.
Sint proprietar al unei case la curte si am o instalatie de alimentare cu gaze, executata legal conform unui proiect,platita
Sint proprietar al acestei instalatii?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:32, 25 August 2012
Este vorba despre instalatie GPL?
Presupun ca e vorba de conducta de gaze de la cea principala in imobilul dvs. Da, in cazul acesta sunteti proprietar, daca dvs. ati platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? ContSters218995 ContSters218995 Proprietar al unei case cu curte; detine IN PROPRIETATE o instalatie de alimentare cu gaze a proprietatii(executata cu proiect legal la cererea proprietarului, ... (vezi toată discuția)
Vecinul de la et. 4, singurul racordat la gaze, nu îmi dă voie să mă racordez la țeava trasă de el. care este calea legală de rezolvare? DanielaTunaru DanielaTunaru Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje. Um vecim de la et 4 este singurul care este racordat la gaze , eu vreau sa ma racordez la teava trasa de el dar ... (vezi toată discuția)