avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz sau nu?

Proprietar al unei case cu curte; detine IN PROPRIETATE o instalatie de alimentare cu gaze a proprietatii(executata cu proiect legal la cererea proprietarului, platita de acesta)
Furnizorul de gaze decide UNILATERAL ''imbunatatirea'' alimentarii cu gaze a acestei proprietati, care consta in DESFIINTAREA actualei instalatii si executarea uneia noi( adica o noua conducta de alimentare pe aceasta proprietate, cu un nou amplasament, lucrare care implica un nou proiect tehnic). Furnizorul nu pune proprietarul in posesia noului proiect tehnic si nici nu da vreo despagubire
Are dreptul sa decida UNILATERAL aceasta DEPOSEDARE si sa o impuna proprietarului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters218995 , utilizator 20:32, 25 August 2012
V-ati adresat in scris furnizorului utilitatii publice existent la adresa sa de incheiere a contractului furnizare?
Da. Acesta a fost raspunsul la petitiile mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Vecinul de la et. 4, singurul racordat la gaze, nu îmi dă voie să mă racordez la țeava trasă de el. care este calea legală de rezolvare? DanielaTunaru DanielaTunaru Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje. Um vecim de la et 4 este singurul care este racordat la gaze , eu vreau sa ma racordez la teava trasa de el dar ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)