avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare absolventi liceu-bac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare absolventi liceu-bac

buna ziua . care sunt facilitatile angajatorului ptr tinerii absolventi de liceu sau bac ??

Alte discuții în legătură

Absolvire liceu, drept la somaj Tarzan2012 Tarzan2012 Zilele astea am vazut la televizor ca multi liceni care au dat BAC-ul nu au reusit sa-l ia. Aceia care [b]nu[/b] au luat bac-ul,sunt considerati ca absolventi ... (vezi toată discuția)
Angajare tineri absolventi dansidana dansidana BUNA SEARA . DETIN O FIRMA LA CARE SUNT ANGAJATE 9 PERSOANE SI EU CA ADMINISTRATOR , DECI UN TOTAL DE 10 ANGAJATI . DORESC SA-L ANGAJEZ SI PE FIUL MEU IN ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac sau certificat de absolvire? nuta_statache nuta_statache Buna ziua! Sint absolvent de liceu, promotia 2010. Pt intocmirea dosarului de somaj ce act de studii trebuie: diploma de bac sau certificatul de absolvire ... (vezi toată discuția)