avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ANGAJARE TINERI ABSOLVENTI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ANGAJARE TINERI ABSOLVENTI

BUNA SEARA .
DETIN O FIRMA LA CARE SUNT ANGAJATE 9 PERSOANE SI EU CA ADMINISTRATOR , DECI UN TOTAL DE 10 ANGAJATI . DORESC SA-L ANGAJEZ SI PE FIUL MEU IN VARSTA DE 19 ANI PROASPAT ABSOLVENT DE LICEU CARE ACUM ESTE INREGISTRAT CA SI SOMER . INTREBAREA ESTE URMATOAREA: ANGAJATORUL SI ANGAJATUL IN ACEST CAZ BENEFICIAZA DE SUBVENTIA ACORDATA PENTRU ANGAJAREA TINERILOR ABSOLVENTI CU VARSTA INTRE 16 SI 29 ANI AFLATI IN SOMAJ ? VA MULTUMESC .
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
dansidana, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansidana , utilizator 06:21, 5 Octombrie 2020
Da, se poate beneficia de facilitatile prevazute in Legea 76/2002.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii angajare someri in cadrul unei intreprinderi individuale?! ramonasica ramonasica Buna seara! As dori sa stiu daca, o data angajata in cadrul unei Intreprinderi Individuale, mai pot beneficia de prima de relocare si toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana peste 45 de ani iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune: pot angaja o persoana peste 45 de ani si pot beneficia de subventie conform Legii76, in situatia in care si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani nargyss nargyss Buna seara, as dori sa stiu: 1) care sunt facilitatile de care beneficiaza un angajator , daca angajaza somer cu varsta peste 45 ani 2) ce trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)