avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare Italia

Am rugamintea se a ma ajuta in urmatoarea situatie:o societate romaneasca si-a deschis un punct de lucru in Italia si are angajati pe care ii detaseaza acolo!Deci lucreaza la acelasi angajator!E suficient sa intocmesc o detasare pentru fiecare salariat si delegatie si daca trebuie sa transmit schimbarea locului de munca la Revisal?Mai sunt alte conditii?Anunt cumva ITM-ul?Stiu ca trebuie sa obtina si formularul A1 dar .......conditiile impuse pentru acesta sunt imposibile!Multumesc.Rog daca detine cineva un model de detasare !

Alte discuții în legătură

Detasare sau delegare cum sa procedez? GARBEAELENA GARBEAELENA Am citit o multime de intrebari si raspunsuri referitoare la formularul E101 si cu cat citesc mai mult cu atat ma nedumeresc mai tare.Am o I.I din ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Formular a1 detasare salariati dumilor dumilor Buna ziua! O societate cu cod caen 7810, angajeaza personal cu contract de munca in Romania si ii detaseaza in Italia, la o societate cu care are contract de ... (vezi toată discuția)