avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie

Buna ziua. As dori sa invit o trupa sa sustina un concert in curtea casei mele. in apropierea casei sunt si blocuri. Am nevoie de ceva autorizatie pentru a putea avea loc acest concert sau se poate pur si simplu daca nu este in intervalul orelor de liniste?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: porumbelu , utilizator 14:58, 26 August 2012
Mergeti la Primarie sau respectati orele de liniste(22-08 si 13-14)
deci daca respect orele de liniste, nu am nevoie de nici o autorizatie?
Multumesc.
Daca nu ocupati domeniul public si totul se desfasoara numai in curtea d-voastra.
Cel mai bine este sa mergeti la Politia locala de care apartineti si sa-i intrebati, asta ca sa nu va mai deranjeze pentru ca se va gasi cineva dintre vecini care sa va reclame.
Multumesc foarte mult.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice Mihai00g Mihai00g Buna seara! Merg la tenis cu prietenii pe un teren amenajat de un proprietar de restaurant intre un bloc si o casa. Proprietarul casei vine cu scandal in ... (vezi toată discuția)
Ore liniste bloc, care sunt? oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Nu am reusit sa gasesc, poate nu am stiut. Va rog frumos sa-mi precizati unde sunt specificate orele de pastrare a linistii intr-un bloc. Din ce ... (vezi toată discuția)
Este legal programul de liniste stabilit de asociatia de proprietari? Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna seara! Va prezint o situatie si sper sa ma puteti ajuta/lamuri: Am de efectuat cateva reparatii in apartament si am dat 2 gauri cu bormasina pentru, ... (vezi toată discuția)