Detin un cafe-bar in Bucuresti si as vrea sa adaug in meniu cateva gustari (toast / popcorn / salate / platouri reci). Am incercat sa ma documentez in acest sens din alte surse, insa nu am reusit sa-mi fac o idee globala despre tot ce ar implica acest lucru, toate regulile fiind impartite in zeci de hotarari, ordonante si decizii.
Firma are toate codurile CAEN, iar autorizatia de functionare la punctul de lucru este pentru: 5610 (restaurante), 5621 (activitati de alimentatie (catering) pt. evenimente), 5629 (alte servicii de alimentatie nca), 5630 (baruri si alte activitati de servire a bauturilor).
A 2-a intrebare este legata de orarul afisat pe avizul de functionare. Ce costuri implica prelungirea orarului (momentan este L-D 15:00-24:00)? Se plateste mai mult pentru prelungirea pe timpul noptii?
Impozit specific
ndeea
Daca compania are inscrise in actul constitutiv ca activitati secundare, activitati corespunzatoare codurilor CAEN 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie ... (vezi toată discuția)