avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumulare ani de munca in cadrul Uniunii Europene
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumulare ani de munca in cadrul Uniunii Europene

Se pot cumula in vederea iesirii la pensie, anii lucrati in cadrul grupei 1 de munca, in tara cu cei dintr-o alta tara, membra a Uniunii Europene?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:31, 26 August 2012
Cititi detalii pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana italia cfilip20 cfilip20 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca copilul meu poate beneficia de alocatia europeana daca se afla in urmatoarea situatie: Are 14 ani, tatal lui a plecat ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru cei care au lucrat in israel Vemil Vemil Buna, vreau sa stiu si eu daca se poate mai multe detalii despre pensia pentru cei care au muncit in israel..am fost plecat de 2 ori prin ministerul muncii,dar ... (vezi toată discuția)
Pensie din italia Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Apelez la bunavointa dvs pt a lamuri o situatie: O doamna a depus anul acesta dosarul de pensie in Romania, pt limita de varsta (60 ani si 6 ... (vezi toată discuția)