avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributia de asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributia de asigurari sociale

in notificarea primita la 01 08 2012 de la casa de pensii mi se aduce la cunostinta sa inchei contract de asigurari in baza legii 263/2010 pentru veniturile realizate din taxi independent ( mentionez ca nu am mai facut taximetrie din anul 2009 luna martie)ei spun ca in baza art.144 lit.b din legea 263/2010 nedepunerea la termen a declaratiei de asigurat se sanctioneaza cu amenda intre 500-1000lei,intrebarea mea este daca si contractul de asigurari are un termen incepind cu 01 08 2012 cind am fost instintat? a doua intrebare este daca nu inchei acest contract voi fi pus in situatia de aplati contributia pe anii anteriori 2009? va multumesc

Alte discuții în legătură

Contributii pensii carmenssilva carmenssilva Cum poate fi sanctionat un angajator care nu a platit contributia la pensii si nu poate elibera adeverinta de vechime? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - asigurari sociale bogdansbg bogdansbg Buna ziua, In anul 2010, luna 10 (octombrie) am deschis o Intreprindere Individuala pentru a colabora cu o banca. Codul CAEN agreat de mine si de banca la ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurari sociale la casa de pensii peugenia peugenia buna ziua, as dori sa stiu care este termenul legal pentru incheierea contractului de asigurari la casa de pensii (am fost instintat la data de 01 08 2012 ... (vezi toată discuția)