Tatal meu a domiciliat in com.Pogoanele, jud. Buzau. Pe 6 aug. 2012 mama mea a decedat si acum el locuieste cu mine, singurul copil, in Constanta. Cum sa fac transferul pensiei de la Pogoanele la Constanta? el este bolnav si mai dificil de transportat.Cand se face un astfel de transfer e posibil sa nu primesti pensia in primele 3 luni? astept raspuns. va multumesc.
Daceti solicitare oficiala la oficiul de pensii care asigura acordarea drepturilor banesti tatalui dvs in care solicitati modificarea adresei la care sa fie virata pensia
Sau aveti varianta sa solicitati virarea pensiei direct in cont bancar,
1. - Faceti o cerere catre Casa de Pensii din Buzau pentru mutarea dosarului de pensie la Constanta.
- Atasati la cerere si o copie dupa actul de identitate cu dovada de schimbare a domiciliului.
2. Cand dosarul de pensie se muta dintr-un judet in altul el este din nou verificat , se emite o noua decizie de pensionare si de aceea este posibil sa se intarzie mai multe luni dar veti primi pensia si retroactiv.
din experienta personala va pot descrie cum vor decurge lucrurile: 3 luni dupa depunerea cererii la casa de pensii Buzau veti primi pensia prin mandat postal la Constanta. Plata pensiei prin mandat se va face dupa data de 25 a lunii. Dupa 3 luni veti primi o adresa de la casa de pensii Constanta ca parintii dv. au fost luati in evidenta cu dosarul la Constanta. De-0abia dupa aceea veti putea opta pentru varianta platii pensiei in cont bancar.
Poprire
ContSters429609
Buna ziua! am un prieten care are poprire de la un BEJ pe contul bancar in care incaseaza pensia.Zilele trecute a primit o instiintare de la alt executor ca i ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
ice21
Buna ziua!
Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna ... (vezi toată discuția)