avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot obtine ordin de evacuare impotriva unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot obtine ordin de evacuare impotriva unei persoane?

Buna ziua,

Sunt din Galati, si locuiesc cu mama intr-o curte cu unchiul meu si sotia acestuia. Aceasta din urma este o alcoolica notorie care faca scandal in fiecare seara si nu ne lasa sa dormim. Am sesizat politia in numeroase randuri, insa doar simpla amenda acordata de acestia nu a rezolvat nimic. Suntem disperate si din cauza faptului ca pe langa scandal, aceasta isi mai aduce si amantul in curte cu care sta la betii si urla si canta ca pe maidan. Iar, unchiul meu, este o persoana redusa mintal, care in ciuda batailor pe care aceasta i le aplica se incapataneaza sa nu o dea afara din curte facandu-ne probleme.
Va imaginati ca noi, doua femei nu putem face mare lucru si daca nici politia nu ne poate ajuta, chiar in repetate randuri auzisem k aceasta ar fi fost dusa "la sectie" si n-ar fi platit amenda in schimbul unui favor sexual pe care i l-a facut politistului, parata in cauza fiind o persoana de cea mai joasa speta.
Fapt pentru care, nu ne ramane decat sa apelam la avocati si cum nu dispunem de foarte multi bani, va rog mult, va implor, sa ma informati cu privire la ceea ce as putea face pentru a obtine un ordin de restrictie impotriva acestei femei.

Multumesc anticipat!

Daniela
Cel mai recent răspuns: Up_Tip , utilizator 21:31, 21 August 2014
Concret ce doriti dvs ,ordin de evacuare sau de restrictie?
Pentru preintampinarea de evenimente care pot degenera ,evident este in avantajul dvs o actiune in justitie pentru evacuare
Aveti dreptul sa sustineti si sa probati actele/actiunile intreprise de catre persoana in cauza inclusiv prin documentele incheiate de politie care precizati ca a constatat si a consemnat contraventii la norma in vigoare
<va rog stergeti>
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
Up_Tip, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fiu, noră și copii MihaiEm18 MihaiEm18 Bună ziua! Vă rog frumos să mă ajutați în legătură cu urmatoarea problemă: Bunica, în vârstă de 72 ani, locuiește împreună cu unchiul, ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager geoil geoil Buna ziua! Vin in atentia dvs cu o problema...de familie... Detin un apartament cumparat de la bunicii mei , acestia, in momentul vanzarii trecand in ... (vezi toată discuția)
Anularea unei luari in spatiu.buna seara oameni frumoși. va rog sa ma ajutați, cu un răspuns ... wiolet40 wiolet40 Buna seara oameni frumoși. Va rog sa ma ajutați, cu un răspuns la o problema pe care v-o relatez pe scurt: Tatăl meu l-a luat în spatiu pe soțul ... (vezi toată discuția)