avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce trebuie sa faca angajatorul si salariata dupa ce se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce trebuie sa faca angajatorul si salariata dupa ce se termina concediul de maternitate?

am un caz . mamica doreste sa se intoarca la lucru dupa cele 126 de zile de concediu medical acordate cod indemnizatie 08 sarcina si lauzie. ca si angajator ce anume trebuie sa fac si mamica ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: bea_iza , utilizator 15:31, 27 August 2012
multumesc frumos pentru ajutor. sa aveti o zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil ramonailea ramonailea Daca eu, ca viitoare mamica, nu lucrez, dar lucreaza sotul meu, pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Concediu ionny-ionela ionny-ionela pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza dar nu ... (vezi toată discuția)
Cic maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am un angajat care are sotia gravida. ea nu poate intra in CIC pt ca nu este asigurata si vrea sa intre el. [b]va intra in CIC dupa ce expira cele ... (vezi toată discuția)