avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CAS OBLIGATORIU?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CAS OBLIGATORIU?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: sotul meu este pensionat de 3 ani la limita de varsta, are 55 de ani ( a avut grupa 1 de munca), este PFA , desfasurand activitate de taximetrie de mai multi ani, timp in care a platit CAS si din pensie si din PFA - acum mai trebuie sa plateasca CAS in continuare sau s-a schimbat ceva?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce categorie de pensie pot beneficia? tamas renata tamas renata am 55 de ani,27 de ani si 4 luni lucrate din care 16 ani si4 luni la grupa 1 si7 ani si 1 luna la grupa 2a.am fost pensionat pe caz de boala din 2001 pana acum ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o persoana este nascuta la data de 17 decembrie 1956 (femeie), are o vechime totala in munca de 34 ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta potrivit legii nr. 263/2010 angel_a angel_a Buna seara si LA MULTI ANI! Va rog sa-mi spuneti care este data la care se poate depune dosarul de pensie pentru limita de varsta, in conditiile Legii ... (vezi toată discuția)