Pentru executia unei lucrari de constructii/ reamenajare firma proprie a contractat o alta firma, lucrarile executate fiind facute in baza unui contract.
Ulterior (dupa aproximativ 8 luni) s-au constat deficiente mari in executia lucrarii (elemente si accesorii de constructie lipsa pentru a pastra costul lucarii mic, montaj defectuos, etc.) care pericliteaza structura de rezistenta a imobilului si am cerut prestatorului (prin notificare la executor judecatoresc), sa se remedieze lucrarea (de fapt ar trebui refacuta toata lucrarea) in baza garantiei.
Prestatorul nu e dispus sa remedieze si nici nu il mai intereseaza sa o faca prin urmare cred ca remediez/refac pe propria cheltuiala lucrarea ramanand sa imi recuperez banii dupa aceea.
Mentionez ca am incheiat contact intre firme, in care se specifica o garantie a lucrarii de 10 ani. La finalul lucrarii nu s-a facut proces verbal de predare primire pentru ca respectivul nu a mai dorit.
1.Ce cai de solutionare am?
2. Din cate am inteles cea mai rapida solutionare a cazului ar fi printr-o plangere penala dar nu stiu daca se incadreaza cazul meu?
3. Mi s-a recomandat sa ma duc la Politia Economica si sa depun plangere penala la Sectia Investigari Fraude. Se poate asa ceva?
Daune interese
anna-p
Buna ziua. Am o speta extrem de ciudata si va cer si eu un sfat. Societatea pe care o reprezint a contractat o lucrare cu Primaria in temeiul OUG 34/2006 avand ... (vezi toată discuția)