avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , am nevoie de ajutor . Dacă o firma de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , am nevoie de ajutor . Dacă o firma de constructii ...

Buna ziua , am nevoie de ajutor . Dacă o firma de constructii și-a luat angajamentul contractul ca va face reparații la scara blocului pe o perioada de 2 ani după finalizarea renovărilor făcute (acesta este termenul de garanție a lucrării ) Iar acuma spun ca nu din cauza modului de execuției au apărut stricăciunile ci din cauza vremii și nu o sa repare nimic . Se poate solicita in instanța returnarea prețului plătit firmei pentru întreaga lucrare sau obligarea firmei la plata la ce s a stricat doar . Va mulțumesc , chiar am nevoie de un răspuns dacă ma puteți ajuta va rog .
Cel mai recent răspuns: goldstar9 , utilizator 16:32, 1 Noiembrie 2020
fara analizarea garantiei asumate de catre executant este hazardat a ne pronunta
Legal,executantul are obligatia ca in interiorul termenului de garantie sa remedieze pe propria cheltuiala eventualele deficiente
In instanta se poate solicita ca in baza garantiei asumate de catre executant,acesta sa execute reparatiile constate
Sa înțeleg ca întreaga suma plătită nu avem șansa sa o recuperam , decât efectuarea reparațiilor ?

ynocentta a scris:

fara analizarea garantiei asumate de catre executant este hazardat a ne pronunta
Legal,executantul are obligatia ca in interiorul termenului de garantie sa remedieze pe propria cheltuiala eventualele deficiente
In instanta se poate solicita ca in baza garantiei asumate de catre executant,acesta sa execute reparatiile constate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie terasa bloc oret20 oret20 Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca stie cineva...care este termenul de garantie pentru o lucrare de reparatie a unuei terase de bloc. respectiv care este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul nellutu nellutu Buna ziua. Acum cateva luni am cumparat un apartament la mansarda (blocul este de 8 ani) la al doilea val de zapada din anul acesta m-am trezit intr-o ... (vezi toată discuția)
Vechiului proprietar i s-a stricat centrala si vrea ca eu sa platesc bvalk bvalk Am cumparat un apartament cu credit prin banca si i-am dat timp proprietarului sa se mute 30 de zile , am inceheiat o declaratie notariala prin care el se ... (vezi toată discuția)