avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa

sunt inginer consructor si doresc sa-mi fac un pfa cu
*oferte servicii intocmire devize lucrari- cod caen 7112 ( este corect codul?) - pe baza diplomei de inginer constructor
*precum si confectionare si comercializare de gablonturi,martisoare si felicitari - cod caen 3213 si 4789 - hobby ( diploma liceul de arta )
daca se poate si care este modalitatea de a cuprinde toate aceste activitati intr-un pfa ?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:23, 27 August 2012
daca diplomele sunt acreditate de ministerul invatamantului nu vad sa fie o problema in autorizarea acestor activitati
Modalitatea este sa va prezentati cu aceste acte si cu buletinul la Registrul comertului ca sa va infiintati un PFA.(mai sunt act de casa, contract de comodat,contract de inchiriere. etc/)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)
Vanzare martisoare nicolas25 nicolas25 buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc (vezi toată discuția)
Adaugare activitati noi la pfa software cu norma de venit tookitza tookitza Buna ziua. Am un PFA cu norma fixa de venit, avand ca activitate principala 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). ... (vezi toată discuția)