avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu (firma)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu (firma)

Buna ziua
Cumnatei mele i-a expirat buletinul si trebuie sa-l schimbe, dar noi am cumparat apartamentul pe firma (deci domiciliul ei de pe vechiul buletin este acum proprietatea firmei mele) cum pot sa fac si ce trebuie sa fac sa o pot lua in spatiuu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Primirea in spatiu claudia18 claudia18 Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati!! sorinstefan21 sorinstefan21 De curand am cumparat un apartament in Bucuresti. Administratorul blocului ne cere buletinele cu noua adresa sa ne treaca in cartea de imobil (de buletinul ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar isi foloseste vechi contract de vanzare-cumparare andreea.ruxandra andreea.ruxandra buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema. In 2006 am reusit cu greu sa cumpar un apartament, printr-un credit bancar, apartamentul fiind garantia la ... (vezi toată discuția)