De curand am cumparat un apartament in Bucuresti. Administratorul blocului ne cere buletinele cu noua adresa sa ne treaca in cartea de imobil (de buletinul vechi nici nu vrea sa auda). Noi nu vrem sa ne schimbam buletinele pe care le avem pe adresa din provincie, respectiv apartamentul parintilor.
Vrem sa stim daca exista o alta cale sau trebuie musai sa schimbam buletinele?
Va multumesc
pai daca nu locuiti acolo, nu trebuie sa va schimbati buletinele.
administratorul poate cel mult sa anunte politia despre sederea dvs ilegala la adresa respectiva. In rest nu va poate obliga la nimic.
Asa cum a spus si Gavril, cel mult poate sa va reclame la politie, desi daca ii aratati contractul de vanzare-cumparare al apartamentului nu ar trebui sa fie probleme. In caz contrar ar insemna ca nu poti detine mai multe proprietati in orase diferite ca ar trebui sa-ti schimbi mereu domiciliu.
Nu are decat sa te treaca in cartea imobilului dar cu domiciliul din provincie.
In primul rand nu e treaba administratorului, cartea de imobil, ci a sefului de scara.
2. nici la politie nu va poate reclama atat timp cat nu locuiti in acel imobil;)
pai asta a zis si eu Irina. numai daca locuisc acolo .. poate Politia sa-i amendeze .. pt. ca nu-si declara domiciliul.
Dar .. ma cam indoiesc. la cat de mult stau in Buc. si nu declara asta .. Cred ca 1/3 dintre ...
Ce sa mai faca si politia ?
Romy ... in cazul meu .. numai administratorul ma lua la intrebari de B.I. Nu presedintele scarii. Si am stat in destul de multe locuri cu chirie in Buc.