De curand am cumparat un apartament in Bucuresti. Administratorul blocului ne cere buletinele cu noua adresa sa ne treaca in cartea de imobil (de buletinul vechi nici nu vrea sa auda). Noi nu vrem sa ne schimbam buletinele pe care le avem pe adresa din provincie, respectiv apartamentul parintilor.
Vrem sa stim daca exista o alta cale sau trebuie musai sa schimbam buletinele?
Va multumesc
cum spuneam, administratorul nu tine cartea de imobil si nu poate cere BI/CI, el poate solicita doar titlu de proprietate sau contract de inchiriere, in afara cazului cand nu sunt sefi de scara. :">
De mutatie nici nu poate fi vorba atat timp cat nu stai minim 15 zile/ luna in imobil:O
cat am avut domiciliul in tineretului si un apartament proprietate personala in vitan, unde mai dormeam uneori, am avut aceeasi discutie cu administratorul, discutie rezolvata cand i am propus doamnei sa imi pazeasca ea apartamentul si cand i-am spus ca o fac direct responsabila de eventuala lipsa a plasmei din apartament :)):))
domiciliul e unic, proprietatile pot fi multiple :D cu cat mai multe cu atat mai bineB-)