avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Destinatie : spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Destinatie : spatiu comercial

Cam cat dureaza cum aproximatie sa faci schimbarea din casa de locuit in spatiu comercial? Se poate vedea cand anume s-a facut schimbarea? Daca da cum as putea solicita un document care sa demonstreze cand a avut loc schimbarea din casa de locuit in spatiu comercial?:sorry: Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 10:15, 19 Ianuarie 2009
Pentru a se schimba destinatia unui imobil din locuinta in spatiu comercial se solicita la Primarie certificat de urbanism in temeiul Legii nr.50/1991cu sau fara modificari constructive.Deci la Primarie la Serviciul de urbanism/arhitect sef ar trebui sa gasiti un exemplar din acest certificat de urbanism, arhivat.Eliberarea certificatului de urbanism se face de regula, in termen de 30 de zile de la solicitare.
Conform Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, se arata la art.3. "Autorizatia de construire se elibereaza pentru:, pct. a) lucrari de construire, reconstruire, consolidare, modificare, extindere, schimbare de destinatie..."
...Art. 7 (1) - Autorizatia de construire se emite in cel mult 30 zile de la data inregistrarii cererii...
Daca solicitarea a fost facuta inainte puteti solicita copii de la arhiva Primariei locale la care trebuie sa primiti raspuns in 30 zile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pt oficiul de cadastru lilicrin lilicrin cum se numeste adeverinta pe care trebuie sa o elibereze primaria pentru schimbarea de destinatie din casa de locuit in spatiu comercial. Am nevoie de acea ... (vezi toată discuția)
Consolidare fundatie casa de locuit puni puni Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul in care se consolideaza fundatia unei case(concret, sapat un metru adancime in pamant si turnat beton) este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Reamenajare pod ContSters256639 ContSters256639 buna seara!detin o casa circa 80mp.casa este construita la o distanta de 1m de gardul despartitor al vecinilor.vecinii mei detin un nuc la 0,5m de acelasi ... (vezi toată discuția)