stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi informatii despre acest lucru?
Concret care este interesul dvs;evaluarea gradului de handicap sau informatii despre afectarea functiilor vederii?
Incadrarea in afectiune cu grad de handicap intra in competenta stricta a comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap
Incadrarea afectiunii si acordarea gradului de handicap se realizeaza prin analiza documentelor medicale ,coroborate cu starea de sanatate a solicitantului-in raport de nomenclatorul afectiunilor si anexa criterii medico-psihosociale de incadrare in grad de handicap
am o matusa in varsta cu probleme oculare si doream sa aflu (in functie de dioptriile care le are)daca se incadreaza in unul din cele 4 grade de handicap.
Competenta a se pronunta este numai comisia de expertiza medicala persoane cu handicap care analizand documentele medicale,eventual concluzii investigatii de specialitate ,poate emite decizie /certificat de incadrare in grad de handicap
Ce afectiune si ce dioptrii are matusa dvs ?
Grad handicap
alo65
Am probleme cu vederea port ochelari cu dioptri +2 la ambi ochi ,pot beneficia de grad de handicap pentru afectarea functiei vederi ? (vezi toată discuția)