avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casare/Vanzare la Remat Dacie Papuc, an de fabricatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casare/Vanzare la Remat Dacie Papuc, an de fabricatie 2000

Buna ziua,
As dori sa elimin dintre mijloacele fixe ale societatii o Dacie Papuc din 2000. Mentionez ca sta pe butuci de vreo 6 ani. Am platit la zi impozitul pe masina.
Va rog frumos sa-mi detaliati pasii si eventual taxele aferente in cazul in care as casa-o si in cazul in care as cumpara-o pe persoana fizica cu scopul de a o duce la Remat (de acolo obtinand un tichet pe care l-as vinde, daca as gasi cui).
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum radiez o masina? aprilie1 aprilie1 Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari: 1-Remat-ul o poate lua din fata ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Problema radiere masina KGB_CIA KGB_CIA Am urmatoarea problema: Am cumparat o masina veche acum aproximativ un an pe care insa nu am inmatriculat-o niciodata, dar nici nu am circulat cu ea in ... (vezi toată discuția)