avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzare de abuz de incredere ? pe nedrept sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzare de abuz de incredere ? pe nedrept sau nu?

Buna ziua, saptamana trecuta am vorbit cu un baiat care era interesat de un Volan Logitech g25 ( volan pentru jocuri de calculator ) neam inteles la pretul de 600 lei , iam aratat prin webcam ca functioneaza volanul si a fost deacord sa ne intalnim. El a venit din alt judet la mine , mi-a dat banii si a plecat acasa. Mi-a spus si arat ca functioneaza volanul doar ca nu ii merge in jocurile de pe calculatorul lui, lucru care mi l-a zis dupa o saptamana. Am vorbit pe messenger cu el si a zis ca vrea banii inapoi si a vrut sa mearga la politie pentru abuz de incredere. I-am zis clar , volanul functioneaza? DA . Atunci ce abuz de incredere? Nu cred ca stie ce inseamna asta si pe deasupra mi-a zis ca tatal sau e politist si asa ma rezolva pe mine. Vrea sami returneze volanul la apropae jumate de pret acum.... Spuneti-mi cine are dreptate? Are dreptul sa ma acuze de abuz de incredere?
Cel mai recent răspuns: teknoob , utilizator 11:50, 28 August 2012
Nu are dreptate.
Sa inteleg ca nu are ce sa imi faca nici daca anunta politia nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi este rambursat un imprumut, ce pot sa fac? adyady adyady am avut o prietena care am stat 3 ani de zile cu ea. acu 2 saptamani neam certat si ea in 2 zile si a gasit pe cineva. asta putin ar interesa. dar problema ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)