avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

am un slariat cu contract de munca pe perioada determinata din data 01.10.2011 pana 01.10.2012. beneficiaza de indemnizatie de somaj daca este disponibilizat cu 01.09.2012?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 28 August 2012
Beneficiaza de somaj numai daca indeplineste conditiile prevazute de lege, si anume>
- c.i.m. inceteaza din motive neimputabile acestuia
- are un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj.

In speta, perioada de referinta va fi 01.09.2010 - 01.09.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca dumigeo dumigeo buna ziua! Am o situatie la serviciu si va rog sa mi spuneti cum e corect pt a ma verifica daca am procedat corect: o persoana s a angajat pe un proiect pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu perioada determinata si concediu de crestere copil Anad5 Anad5 Buna ziua, Am si eu o speta : in mai 2013 m-am angajat cu contract de munca pe perioada determinata pana in decembrie 2016. in luna septembrie 2016 am ramas ... (vezi toată discuția)
Referitor indemnizatia de somaj calinI calinI Buna am o intrebare referitoare la indemnizatia de somaj daca am dreptul am fost in somaj in anul2013 din mai pana in ianuare2014 dupa care am fost angajat 2 ... (vezi toată discuția)