avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire

buna ziua, o intrebare, fratele meu are o casa de vacanta in comuna reci-covasna si in urma furtunii de sambata 25 august un pom din vecinataea casei lui a cazut pesta casa si i-a spart acoperisul si i-a daramat tiglele> intrebarea este .poate cere in instanta daune vecinului care avea copacul in curte ,copac insemnat de cei de la cine a inchiariat terenul ca sa fie taiat ca era pericol dar acest lucru nu s-a intimplat si din pacate sa produs paguba prin daramarea lui peste casa de vacanta! paguba se ridica in jurul sumei de 2000 de ron are chitante pe materiale exista poza ,a fost alertat prin serv 112 cei de situatii de urgenta care au evacuat copacul cazut > ce este de facut pentru asi recupera paguba ,copacul nefiind taiat de vecin desi era marcat pentru taiere fiind considerat pericol s-a tergiversat si iata efectul1 va multumesc anticipat pentru raspuns,.....

Alte discuții în legătură

Taierea unui copac din curtea unui condominium Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Cu respect, Am următoarea problema: Intr-o curte a unui imobil condominium - pe spatiul aferent acestui imobil, o parte din proprietari vor sa taie un ... (vezi toată discuția)
Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Vecinul are pomi mult mai inalti decat casa, langa zidul casei mele. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua. Am un vecin care acum locuieste in alt judet, casa lui e nelocuita, dar mai trece pe aici. In curtea lui, foarte aproape de zidul casei mele au ... (vezi toată discuția)