avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imprumut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imprumut

i am imprumutat prietenei mele 6 milioane
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:38, 20 Ianuarie 2009
vezi la ce mesaje a mai scris si o sa intelegi speta. Eu m-am lamurit.....si de caz si de ......ma rog... sa nu incalc regulile
Ai dreptate... pe penal nu cred ca o sa se uite cineva la caz. Si dupa ce am vazut care e intr-adevar problema cred ca nici in civil:D
Nu, pe civil ar putea dar o sa il doara capul de atata deranj.

In penal, depinde de mai multe lucruri.Ar putea fi vorba chiar de inselaciune.Nu se stie.;)
zoro24 a scris:

i am imprumutat prietenei mele 6 milioane

=D>=D>:)):)):)):)):))
STATI MAI CE DATI NAVALA ASA....EL NU AVEA NICI O PROBLEMA IN ACESTA SENS..DOAR VROIA SA SE LAUDE.
Bravo zoro24, frumos gest. Si ca veni vorba, zilele astea stau ceva mai prost cu banii...nu imi imprumuti si mie 1000 ron ? Si poti dupa bagi un nou post in acest sens...
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2009
Blasim, utilizator
O intrebare,simpla. Sau daca analizez bine,nici nu suna a intrebare. dar la care deja sau exprimat mai multe pareri si ipoteze. Ce tari suntem.:-/
Zoro24,mai aşteptăm şi alte chinuri existenţiale ale tale.O să ne punem toată priceperea întru darea unor răspunsuri profesioniste.

Alte discuții în legătură

Test poligraf retezat retezat Este admis de instanta testul poligraf intr-un caz de hartuire sexuala? (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)
Actualul sot imi cere bani razvanmarian razvanmarian Buna ziua O prietena am mea are o mica problema cu sotul ei.Acum vreo 17 ani cand nu erau casatoriti i-a dat 90.000 lei vechi sa poata cumpara ... (vezi toată discuția)