O prietena am mea are o mica problema cu sotul ei.Acum vreo 17 ani cand nu erau casatoriti i-a dat 90.000 lei vechi sa poata cumpara o casa .Acum un an s-au casatorit dar dupa 6 luni s-au separat fiindca nu se inteleg .
Acum sotul ai cere banii pe care ia dat acum 17 ani , mentionez ca banii au fost dati fara chitanta iar casa este proprietatea prietenei mele.
La vremea respectiva cand a luat banii era de fata o persoana iar sotul prietenei mele ameninta ca o da in judecata si ca o aduce pe aceea persoana sa ai fie martor la proces
Nu cred sa aiba vreo sansa in a-si recupera banii , intrucat, intai lipseste inscrisul constatator al datoriai, imprumut sau ce reprezinta suma de bani, apoi, si daca ar exista asa ceva a intervenit prescriptia . Cu sau fara martor, sansele sunt aproape inexistente, in opinia mea.
acum 17 ani, in anii 90 , suma reprezenta destul( un apartament).daca are ce executa isi poate gasi un avocat bun care sa arate ca nu se putea preconstitui un inscris datorita relatiilor dintre soti...iar apoi sa se demonstreze si ca s-a intrerupt prescriptia.foarte greu, dar nu imposibil:D
Partaj după divort
claudi72
Soțul meu a primit mostenire un apartament in perioada căsătorie, l-a dat la schimb si am mai completat 1000 de DM( marci) in 1996. In apartament s-a mai ... (vezi toată discuția)