Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema pe care o am in legatura cu un teren agricol extravilan dintr-o localitate din jud Buzau.Detin impreuna cu 3 frati un teren agricol de 1,5ha ,acest teren il avem mostenire de la tatal meu decedat.Nu am dezbatut succesiunea la casa si teren agricol dupa decesul tatalui meu.Din 1991 terenul a fost dat spre folosinta unei asociatii agricole din localite cu contract de arenda.La fiecare cinci ani se preschimba contractul de arenda cu asociatia agricola.Anul trecut am fost la asociatie ca sa-mi ridic produsele si mi-au spus ca trebuie preschimbat contractul de arenda .Contabila m-ia cerut buletinul de identitate
pentru a completa contractul de arenda cu datele din buletin, dupa ce l-a completat m-a pus sa-l semnez si dupa aceeia mi-a spus ca va ramane la dansa pt a fi dat spre semnare domnului Ing sef urmand ca eu sa-l primesc prin posta la domiciliul din Bucuresti.Anul acesta am fost sa-mi ridic produsele si mi-au dat contractul incheiat pe numele unui frate de-al meu care este decedat din anul 2010.Ce sa fac in aceasta situatie? si va rog sa-mi spuneti cum pot sa aflu daca cantitatea de grau pe care am primit-o in fiecare an este corecta?mentionez ca din anul 1992 nu am mai primit alte venituri in bani si ulei in afara de o cantitate modesta de grau.Multumesc
de raspuns si de timpul acordat.
Trebuie sa rezolvati mai intai cu dezbaterea mostenirii si fiecare din urmasi sa aiba certificat de mostenitor. Acesta va fi actul ca care se va putea incheia contractul de arenda.
Valoarea anuala a arendei in natura e trecuta in contractul dumneavoastra.