avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe magazin produse alimentare online
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

magazin produse alimentare online

Buna ziua.
M-ar interesa care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui magazin online ce comercializeaza produse alimentare ambalate si cafea/bauturi alcoolice. Imi trebuie vreun soi de autorizatie in acest sens sau se completeaza doar o declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca produsele sunt depozitate in conditii optime?
Si inca ceva, daca intentionez sa cumpar anumite produse din afara tarii, se percep taxe vamale in cazul cafelei si bauturilor alcoolice, chiar daca acestea provin tot dintr-o tara membra a UE??
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:52, 4 Octombrie 2012
Sa inteleg ca dvs. nu faceti comenzi online, sau daca faceti, verificati magazinele dinainte daca au depozit sau nu, daca pastreaza produsele in mod corespunzator? :) Eu apreciez pasiunea cu care imi vbiti de lucruri mai legale decat legea insasi, dar nu trebuie sa ma apostrofati de parca v-am gresit cu ceva.
Domnilor moderatori, promit sa nu mai pun intrebari pe acest forum. MI-e teama sa nu-mi iasa vreun utilizator prin monitor.
Eu nu fac comenzi on-line decat de la firmele mari care stiu sigur ca au depozite avizate in acest sens tocmai pentru a nu ma trezi in situatia in care multi utilizatori de pe aici plang dupa banii lor sau reclama diverse aspecte in neregula cu astfel de produse, si pe buna dreptate de altfel! Si pentru ca stiu si cum se verifica asa ceva ar fi culmea ca tocmai eu sa pic in plasa unor astfel de firme.
Iar legat de apostrofari sa nu uitam ca d-voastra m-ati apostrofat ca va dau raspunsuri legale, neconforme cu realitatea stiuta de d-voastra din practica, d-voastra m-ati jignit spunandu-mi ca "ma dau cu parerea"si ca doriti doar pareri avizate, asa ca nu este cazul sa va victimizati...si mai degraba as putea spune ca d-voastra trageti pumni prin monitor. Mai reflectati!
Zambiti vreodata, domnule?
Nu mai luati totul personal si nu mai muscati din tastatura. Nu e ca si cum am pus la indoiala capacitatea dvs. de expert in tot, doar ca... in dreptul pseudonimului nu scrie decat "utilizator".
E fara comentarii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate sediu social dorin123 dorin123 Buna ziua, Doresc sa infiintez o SRL cu codul CAEN 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Sediul social va fi ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Firma pe internet alman95 alman95 Buna ziua, -ce tip de societate comericala ar fi indicata astfel in cat,firma va fi pe numele mamei mele,dar ma voi ocupa absolut eu. -pot sa fac in asa fel ... (vezi toată discuția)