avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL cu sediu social garsoniera locuita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL cu sediu social garsoniera locuita

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ? Site-ul ofera spre vanzare diverse produse electronie.
Stoc-urile detinute pentru magazinul online le pot depozita in acelasi loc cu sediul social? adica in situtia de fata este posibil totul in acest spatiu?

multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
terminus1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:24, 5 Ianuarie 2013
Da, puteti sa va stabiliti sediul social acolo. Probleme ar fi cu stocul de marfa, daca sunt produse alimentare. La un eventual control puteti avea mari probleme.
Declarati la ORC sediul social lucrativ.
Da, puteti stabili sediul social in garsoniera doar in masura in care la acea adresa nu-si mai au sediu alte societati.
Pentru inceput, puteti sa mentineti si stocul la aceeasi adresa si ulterior sa va deschideti un punct de lucru la o alta adresa unde sa depozitati bunurile.
Punctul de lucru puteti sa-l infiintati odata cu deschiderea SRL-ului la o cunostinta de-a dvs in baza unui contract de comodat, fara costuri suplimentare.

Pentru detalii ne puteti contacta pe email: consulta_avocat@yahoo.com
Pt. @LARATORY:
Politica site-ului interzice publicitatea si trimiterea direct la serviciile d-voastra.
Aveti nevoie de acordul vecinilor pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati, in vederea obtinerii intr-o prima etapa a certificatului constatator de autorizare de la registru comertului si ulterior, intr-o a doua etapa, de eliberarea autorizatiei de functionare de la primarie.

Alte discuții în legătură

Domeniu de activitate flori_matu flori_matu Ce domeniu de activitate pot avea la infiintarea unui srl care va avea ca domeniu de activitate importul si distributia de produse uz medical veterinar ... (vezi toată discuția)
Sediu social transformat si in punct lucrus Gisela Gisela Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme la infiintarea firmei - depozitul necesar? octavian123 octavian123 Buna ziua Apelez la sfatul Dvs. deoarece ma aflu intr-o situatie dificila pe care nu reusesc sa o rezolv. Sunt pe ultima suta de metri sa infiintez o firma, ... (vezi toată discuția)