avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract casa

Buna ziua

Mama unui prieten de-al meu este plecata de cativa ani in Italia. Acum s-a intors deoarece doreste sa divorteze. Deoarece divortul o sa dureze si ea trebuie sa se intoarca la munca ar dori sa stie daca poate sa treaca jumatatea ei de casa pe numele fiului ei si de ce acte are nevoie. Casa este pe numele ei si al sotului ei iar el nu vrea sa ii dea contractul pe casa. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorin_anghel24 , utilizator 16:10, 29 August 2012
poate face vanyare-cumparare pe partea ei, la notarul la care au incheiat primul act va primi din arhiva un dupa contractul pe care sotul refuza sa il dea.
Si daca notarul s-a pensionat? Casa a fost cumparata de vreo 30 de ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara drept de mostenire a tertilor ana12345 ana12345 Buna dimineata, de data aceasta scriu in numele unui prieten. E casatorit de 20 de ani, au impreuna un copil de 12 ani si au decis sa divorteze. in mometul de ... (vezi toată discuția)
Partaj cu forta Cristina_Cioran Cristina_Cioran Buna ziua. Mama mea ar dori sa divorteze de tatal meu, dar este speriata tare de partaj. De 7 ani este plecata in Italia unde lucreaza cu forme legale. ... (vezi toată discuția)
Concu catmandu catmandu Sunt de 20 de ani in concubinaj cu aceasta femeie. Avem si un copil care acum are 16 ani. Ne-am cunoscut in Italia in 1997. Atât eu cat si ea eram divortati ... (vezi toată discuția)