avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... taxe ptr. if cod caen 0149 (cresterea albinelor)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

taxe ptr. if cod caen 0149 (cresterea albinelor)

Am un if din 2007,cod caen 0149, cu activitatea-cresterea albinelor,am beneficiat de masura 141 si as vrea sa stiu,avand in vedere ca veniturile din apicultura nu sant impozabile,daca trebuie sa platesc contributia la sanatate sau alte taxe si daca fondurile nerambursabile de subzitenta primite, se trec in documentele contabile si cum.Daca poatete cineva sa imi raspunda ii multumesc/

Alte discuții în legătură

Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)
Tanar cu handicap gr.2 accentuat, are dreptul de a accesa fonduri europene ? ContSters257267 ContSters257267 sunt un tanar de 27 de ani cu handicap gradul 2 accentuat (psihic)si ma intereseaza daca pot accesa fondurii europene (nerambursabile ) pentru a a creste ... (vezi toată discuția)
Datorez statului cas si pt intreprinderea individuala daca sunt angajat cu cim? jbanca jbanca Buna ziua.Am infiintat o intrepr.indiv. CAEN 0149 in 2009,fiind angajat pe perioada nedeterminata la un SRL.am depus declaratiile anuale la fisc si am platit ... (vezi toată discuția)