avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

Va rog ajutati-ma sa inteleg si eu problema contributiilor Consiliilor de Administratie.
La persoanele juridice fara scop patrimonial (asociatie infiintata in daza OG nr. 26 / 2000) ce contributii platesc membrii Consiliului de Administratie si ce contributii se platesc din partea Asociatiei ?
Asociatia nu are salariati. Unii membrii ai Consiliului sunt si pensionari.

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza un act constitutiv si ce trebuie sa contina dosarul unei asociatii nonprofit? barabancea barabancea Dosarul trebuie sa contina toate cele 5-6 copii plus originalele ? Cum se completeaza? membri ex: Marian; Paul; Sara si asociatia xxx. -la art. 6 la ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de eliminare din asociatie aciocoiu aciocoiu Bună seara. Vă pot expune pe scurt problema mea, așteptând o îndrumare profesională din partea dumneavoastră. În urma cu un an, am infiintat o ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu fundatie haribu haribu \"Activul patrimonial initial al fundatiei trebuie sa includa bunuri in natura sau in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul ... (vezi toată discuția)