sotul meu este cetatean turc. Are permis de conducere emis de autoritatile turce dar l-a preschimbat aici. A baut si l-a prins politia i-a dat 10 luni cu suspendare.permisul romanesc este anulat dar permisul turcesc este valabil oare poate sa conduca?
de ce ? nu mai este valabil nici cel turcesc? sau doar pe teritoriul Romaniei nu poate sa conduca ? Am vrut sa plecam in turcia dar nu stiu daca poate sa conduca .
@aura27, vă rog să nu mai a deschideţi alt topic şi să continuaţi aici discuţia, folosind butonul ,, răspunde ,, .Mulţumesc.
@aura27 a scris :
cunosc romani care au permisul anulat si au plecat afara au luat permis si conduc ca si cand nimic nu s-a intamplat cum e posibil?
@n53 a scris:
au urmat cursurile unei şcoli de şoferi acolo.În alte ţări se poate obţine foarte uşor un permis de conducere.Susţinând şi promovând examenul, au obţinut un permis de conducere, nu ar fi exclus şi vreun \"pui\" de fals.Bine ar fi, să prinde-ţi acest secret chiar din gura lor.Depinde şi \"unde conduc\", acolo, aici.I-a controlat cumva poliţia din România şi s-a pronunţat că totul e O.K ?
@aura27 a scris:
cum poate sa treaca vama daca nu ii controleaza politia?