avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis anulat sau suspendat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis anulat sau suspendat?

sotul meu este cetatean turc. Are permis de conducere emis de autoritatile turce dar l-a preschimbat aici. A baut si l-a prins politia i-a dat 10 luni cu suspendare.permisul romanesc este anulat dar permisul turcesc este valabil oare poate sa conduca?
Cel mai recent răspuns: aura27 , utilizator 17:09, 31 August 2012
doar la 1 an de la hotarare poate sa dea un exmen ?
Da ,doar la 1 an de la data la care hotararea a ramas definitiva.
merci mai are o luna. dar stiti este foarte greu pentru ca nu intelege intrebarile de aceea vrea sa conduca cu permisul turcesc
de ce ? nu mai este valabil nici cel turcesc? sau doar pe teritoriul Romaniei nu poate sa conduca ? Am vrut sa plecam in turcia dar nu stiu daca poate sa conduca .
Intervenţie moderator:

@aura27, vă rog să nu mai a deschideţi alt topic şi să continuaţi aici discuţia, folosind butonul ,, răspunde ,, .Mulţumesc.

@aura27 a scris :
cunosc romani care au permisul anulat si au plecat afara au luat permis si conduc ca si cand nimic nu s-a intamplat cum e posibil?

@n53 a scris:
au urmat cursurile unei şcoli de şoferi acolo.În alte ţări se poate obţine foarte uşor un permis de conducere.Susţinând şi promovând examenul, au obţinut un permis de conducere, nu ar fi exclus şi vreun \"pui\" de fals.Bine ar fi, să prinde-ţi acest secret chiar din gura lor.Depinde şi \"unde conduc\", acolo, aici.I-a controlat cumva poliţia din România şi s-a pronunţat că totul e O.K ?

@aura27 a scris:
cum poate sa treaca vama daca nu ii controleaza politia?

Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto alex2150 alex2150 buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere ermus ermus Imi poate spune si mie cineva daca aceasta este hotararea definitiva si daca aceea este data de la care trebuie sa astept un an pt a da din nou sala?ma refer ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare - cand ma pot prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis? NICUSORTARAN NICUSORTARAN AM FOST CONDAMNAT LA 1 LUNA CU SUSPENDARE PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE cum pot redobandii permisul de conducere ? (vezi toată discuția)