avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reabilitare

dupa eliberarea din detentie , la cat timp este reabilitat un minor ,inchis la 17 ani si eliberat conditionat la 19 ani?
Cel mai recent răspuns: emilianastasa , utilizator 11:48, 29 August 2012
La ce pedeapsa a fost condamnat?
la trei ani si trei luni
Termenul de reabilitare este de 4 ani plus jumatate din durata pedepsei, adica in total 5 ani si aprox. 7 luni de la momentul la care se considera pedeapsa ca executata.
chiar daca a fost condamnat cind era minor si se incadra la art 39 din cod penal?
Adica este recidivist? Reabilitarea se stabileste in functie de ultima condamnare.

Alte discuții în legătură

Calcul pedeapsa cu inchisoarea efectiva de executat musatcristina musatcristina buna seara, sotul meu a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare pt inselaciune; are 31 ani; in arest preventiv a executat deja 5 luni, a fost liberat ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bla bla bla bla Buna. pentru omor deosebit de grav incadrare 10-25 ani din care a primit 20 de ani si a stat la inchisoare 14ani 6luni dupa cati ani se face reabilitare? (vezi toată discuția)