avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deductibilitate diferente curs valutar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deductibilitate diferente curs valutar

pentru plata import diferenta curs valutar la care cumpar euro - curs bnr este deductibila, cum se conteaza ? in aceiasi zi cumpar euro si fac si plata, dar cursul bnr este 3, cursul la care cumpar euro este 3.1, iar cursul la care am calculat valoarea in vama este 2.9
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 20:40, 18 Ianuarie 2009
diferenta de curs, in cazul asta este deductibila.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente de curs aveno aveno In cursul lunii primesc o factura dintr-o tara Euro. Plata o fac dupa o zi sau doua de la primire. Diferenta de curs dintre cursul BNR la data facturii si ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa Andreea99 Andreea99 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. M-am ... (vezi toată discuția)
Evaluarea unei creante in lei. urfe urfe Care sunt inregistrarile aferente urmatoarei situatii: -in luna aprilie se emite catre un beneficiar din Franta, o factura in lei, ce reprezinta produse ... (vezi toată discuția)