avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decl 112 se mai depune doar pt un CIM suspendat pt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decl 112 se mai depune doar pt un CIM suspendat pt crestere si ingrijire copil?

Buna ziua,
O societate a ramas fara salariati incepand cu luna august 2012, in momentul de fata mai exista doar o salariata care are contractul de munca suspendat pt crestere si ingrijire copil. Pana in momentul de fata eu nu am declarat in d112 contractul ei pe perioada suspendarii. Va rog sa imi spuneti daca va trebui sa depun in continuare d112 si sa trec contr suspendat sau depun 010 si incepand de luna viitoare nu mai depun d112? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorina87 , utilizator 17:50, 30 August 2012
Persoana este inca salariatul firmei, doar ca are contractul suspendat. Declaratia 112 se depune in continuare, cu ore lucrate=0, ore suspendate corespunzatoare si cu valori 0 la toate contributiile datorate, atat angajat cat si angajator.
Multumesc pt raspuns, am intrebat azi la ANAF si acelasi raspuns am primit si de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 112 d 205 salariat detasat Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.(A) are un angajat,pe care il detaseaza la alt angajator (B). Soc.A a depus D 010 pentru luare in evidenta contributii salariale. Depune 112 pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim-decl 112 misuku81 misuku81 buna seara! am si eu o mare problemain sensul ca singura salariata a unei sc a intrat in cic pt 2 ani iar cei de la finante mi-au spsu sa fac 010 ca nu se ... (vezi toată discuția)
Vectorul fiscal-modificare d010 stelach stelach Buna ziua, La o societate cu mai multi salariati, au avut loc in ultima perioada urmat modificari de personal: in cursul lunii mai, pentru unul din ei s-a ... (vezi toată discuția)