Buna ziua,
La o societate cu mai multi salariati, au avut loc in ultima perioada urmat modificari de personal:
in cursul lunii mai, pentru unul din ei s-a intocmit decizie de suspendare pentru ingrijire copil pina la 2 ani.In urmatoarele luni s-au lichidat si restul salariatilor. Nelamurirea este, se depune declaratia 010 de modificarea vectorului fiscal, pentru scoatea din evidenta a taxelor aferente salariilor, sau ramine sa se depuna lunar pe zero D112, avand in vedere acel contract suspendat?
Va multumesc pentru raspuns.
Fiind vorba de un contract suspendat si nu incetat trebuie sa depuneti lunar D112 pe 0.
PS. Nu este o situatie singulara deci nu trebuie sa va faceti probleme.
Va multumesc mult.
mai am o nelamurire, persoana cu contractul de munca suspendat trebuie sa figureze neaparat in statul de plata din fiecare luna,respectiv in pontaj?. Nu am vazut rubrica in statul de plata pentru contract suspendat.Declaratia D112 se depune pe zero, iar persoana cu contractul suspendat ar trebui sa apara in anexe cu specificarea situatiei in care se gaseste?
1.Nu trebuie pontaj.
2.Daca doriti sa faceti stat de plata pe 0 nu este o problema. Unele programe dispun de facilitati privind si acest statut al angajatilor.
3.Angajatul respectiv apare in D112 cu contractul suspendat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vector fiscal
david ionica
Buna seara. am marea rugaminte sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie:
Am la vectorul fiscal declarat si somajul deoarece am un salariat cu contract ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal
david ionica
Buna seara. am marea rugaminte sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie:
Am la vectorul fiscal declarat si somajul deoarece am un salariat cu contract ... (vezi toată discuția)