Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt administratora la o asociatie de proprietari si am urmatoarea situatie:
-Conform Codului Fiscal trebuie sa depun D112 la 3 luni. Anii anteriori, am mers in fiecare an pana la 30 ian si am modificat vectorul avand mai putin de 3 angajati am optat pentru transmiterea lunara a D112. Acum 2 ani, d-na de la Vector fiscal mi-a spus ca nu este nevoie sa depun anual daca nu sunt modificari si nu am mai depus vectorul in acest sens. Astazi am mers sa modific vectorul in sensul ca nu trebuie sa mai declar somajul si mi-a spus ca-mi da amenda ca nu am declarat modificarea perioadei de transmitere. Va rog sa-mi spneti cum este corect? Trebuie pana la 15 ian sa transmit 010 in fiecare an cu perioada de transmitere? Va multumesc, o zi frumoasa.
D112 -d 010
bubby
Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Farmacie
Sorina70
Buna ziua,
Pentru obtinerea autorizatiei de functionare a unei farmacii este nevoie de transmiterea unui set de documente catre Ministerul Sanatatii. ... (vezi toată discuția)