avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depunere formular 010 modificari la vectorul fiscal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depunere formular 010 modificari la vectorul fiscal

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt administratora la o asociatie de proprietari si am urmatoarea situatie:
-Conform Codului Fiscal trebuie sa depun D112 la 3 luni. Anii anteriori, am mers in fiecare an pana la 30 ian si am modificat vectorul avand mai putin de 3 angajati am optat pentru transmiterea lunara a D112. Acum 2 ani, d-na de la Vector fiscal mi-a spus ca nu este nevoie sa depun anual daca nu sunt modificari si nu am mai depus vectorul in acest sens. Astazi am mers sa modific vectorul in sensul ca nu trebuie sa mai declar somajul si mi-a spus ca-mi da amenda ca nu am declarat modificarea perioadei de transmitere. Va rog sa-mi spneti cum este corect? Trebuie pana la 15 ian sa transmit 010 in fiecare an cu perioada de transmitere? Va multumesc, o zi frumoasa.
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:57, 6 Martie 2017
Da, trebuia sa o fi depus. Va rog sa cititi informatiile de la adresa urmatoare [ link extern ]
D010 se depune in termen de 15 zile calendaristice de la data modificarii vectorului fiscal.

Ca sa scapati de amenda nu mai depuneti D010 pentru scoaterea contributiilor de somaj si raportati 0(zero) in dreptul acestora.

Eventual, faceti modificarea la urmatorul termen de raportare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Farmacie Sorina70 Sorina70 Buna ziua, Pentru obtinerea autorizatiei de functionare a unei farmacii este nevoie de transmiterea unui set de documente catre Ministerul Sanatatii. ... (vezi toată discuția)