avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vector fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vector fiscal

Buna seara. am marea rugaminte sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie:
Am la vectorul fiscal declarat si somajul deoarece am un salariat cu contract de munca. Acest salariat in luna aprilie este in concediu medical toata luna si nu se mai achita somajul si fond garantare. Trebuie sa schimb vectorul fiscal?Sa depun 010? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:37, 5 Mai 2015
Nu. In D112 declarati 0 (zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal david ionica david ionica Buna seara. am marea rugaminte sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: Am la vectorul fiscal declarat si somajul deoarece am un salariat cu contract ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 010 modificari la vectorul fiscal david ionica david ionica Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt administratora la o asociatie de proprietari si am urmatoarea situatie: -Conform Codului Fiscal trebuie sa depun D112 la ... (vezi toată discuția)