avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit neplatit casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit neplatit casa

datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu primesc deoarece sunt divortat ,fosta sotie are servici ,dar locuim in aceeasi curte . legea pentru stingerea datoriilor se aplica si la datoriile mele daca nu am bani sa platesc nici un ban ladatoriile acumulate

Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:32, 1 Septembrie 2012
Trebuie sa mergeti la Administratia Financiara, pentru a solicita o adeverinta de venit, pt anii in care nu ati avut niciun venit, dupa care la Impozite si taxe, completati Declaratia pe propria raspundere privind persoanele cu venit sub 400-450 lei ( aceasta scutire se incadreaza la Hotarari ale Consiliului Local al judetiului respectiv), anexati adeverintele de venit, in urma caruia se va face un referat, iar pe cota dvs de detinere din imobil se va efectua scutirea. In luna ianuarie prezentati Adeverinta de venit pe 2012, pt a beneficia de scutire imobil pt intreg anul fiscal 2013.

Referitor la amenda, aveti posibilitatea sa o platiti esalonat, aceea este scazuta dupa rol, doar in caz de deces, Doamne fereste.
am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in legalitaea sa merg la primarie sa-mi faca receptia fara a fi sanctionat pt ca nu am respectat legea,sau in cel mai rau caz la ce ma pot astepta;o alta AC

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cand ati pomenit de datorii la casa, v-ati referit la ceea construita in 2005? Pai, daca deabia acum ii faceti receptia, inseamna ca nu a fost declarata? Reveniti cu mai multe lamuriri, pt ca mesajul postat a doua oare, vad ca apartine altui topic. Iar, casa inceputa in 2005 si finalizata in 2012, trebuia sa aveti prelungirea autorizatiei de constrctie, posibil daca nu ati prelungit sa luati amenda.
intr-adevar asa este nu am declarato si nici prelungire de autorizatie nu am facut,mereu am fost nevoit sa aman aceste lucruri din diferite probleme,acum doresc sa intru in legalitate,vreau sa stiu daca imi poate fi de fols aceasta lege Codul de procedura fiscala a fost modificat prin OG nr. 16/2012, publicata in Monitorul Oficial nr. 618 din 28 august 2012.

Printre altele, noul act normativ aduce modificari art. 115 din Codul de procedura fiscala, care reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor. Articolul 115 stabileste ca sunt stinse cu prioritate toate obligatiile principale in ordinea vechimii lor si abia apoi se acopera accesoriile, tot in ordinea vechimii pe care acestea o au.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
va multumesc!
va rog daca pute-ti sa-mi spuneti cam cat ar fi amenda si din partea cui :amd finaciara sau insp de constructi mentionez ca stau in comuna

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati - impozitare constructie nefinalizata puiuanca puiuanca autorizatia construtiei casei a epirat in martie trebuia sa fiu cumva instiintat de primarie printro srisoare?mi-au trimis impozit pe casa si casa nu are ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Impozit casa ContSters332251 ContSters332251 buna,am construit o casa in rosu in 2007,in fiecare an am mers la primarie reinoind autorizatia de constructie,nereusind sa terminam casa,e o casa in rosu ... (vezi toată discuția)